vrijdag 18 september 2015

De Peutertuin bestaat 10 jaar!!

Nog even en dan is het zover! De Peutertuin bestaat 10 jaar!

Dit willen wij met iedereen, die betrokken is (geweest) bij De Peutertuin, natuurlijk uitgebreid vieren. En dat doen wij dan ook met een feestje.

Inmiddels hebben alle kinderen een uitnodiging gehad voor vrijdag 25 september a.s. Ook zijn er posters uitgedeeld met de vraag deze voor het raam te hangen.

Het belooft een prachtige middag te worden vol spel, avontuur en een beetje geluk… alleen lukt dit niet zonder hulp van u als ouder …

Wilt u ons helpen?
Dingen die moeten gebeuren zijn: tent opzetten (én naderhand weer afbreken!), spellen klaarzetten op het grasveld, bij deze diverse spellen de kinderen begeleiden … (dat is wel het leukste!) U kunt zich aanmelden bij één van de leidsters.

Onze tuin

Maar misschien heeft u wel ‘groene’ vingers en helpt u liever mee met de tuin? Ook dat is mogelijk! Graag doen wij een oproep aan ouders die zo nu en dan mee willen helpen om de natuurtuin te onderhouden. Met name snoeien is geen overbodige luxe J . Ook de welige groei van brandnetels is voor de kleuters en peuters soms iets teveel ‘natuur’. Samen kunnen we er weer echts iets van maken!!

Inmiddels hebben juf Wil van basisschool De Wegwijzer en Jolanda Krassenburg, ouder van Max Spoelstra het initiatief genomen om een plan van aanpak te schrijven, lees: we kunnen zoveel meer met onze prachtige speelplek!